top of page

Kids

De behandelingen voor kinderen tot 18 jaar zijn gratis! Vanaf 18 jaar worden deze niet meer vergoed vanuit de basis verzekering.

Kinderen zijn bij ons ook aan het juiste adres! Wij weten hoe belangrijk het is om kinderen een positieve en comfortabele tandartservaring te bieden. Daarom hebben we ons toegewijd aan het bieden van de beste mondzorg voor kinderen, inclusief de innovatieve Gewoon Gaaf methode.

Ontwerp zonder titel.png

Gewoon Gaaf!

De Gewoon Gaaf methode is een preventieve aanpak die specifiek is ontworpen voor kinderen en hun ouders om een gezond en gaaf gebit te behouden. Deze methode is ontwikkeld door het Ivoren Kruis, een Nederlandse autoriteit op het gebied van mondzorg. Het doel van Gewoon Gaaf is om tandbederf (cariës) bij kinderen te voorkomen door vroegtijdige en effectieve mondverzorging.

Tijdens de Gewoon Gaaf behandeling worden er individuele doelen gesteld voor elke patiënt. Deze doelen kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op verbetering van de poetsroutine, vermindering van suikerinname of betere mondverzorgingsgewoonten. Door de voortgang te monitoren en regelmatig controles uit te voeren, kan de mondgezondheid van het kind effectief worden gevolgd en waar nodig bijgestuurd.

De Gewoon Gaaf methode heeft als doel kinderen te motiveren en bewust te maken van het belang van een gezonde mond, waardoor tandbederf op jonge leeftijd kan worden voorkomen. Door een positieve en kindvriendelijke aanpak wordt een bezoek aan de tandarts en mondhygiënist een plezierige ervaring en worden kinderen gestimuleerd om actief bij te dragen aan hun eigen mondgezondheid.

 

Laat je kind kennismaken met de Gewoon Gaaf methode en ervaar de zorgzame en speelse aanpak van ons team. Samen werken we aan een gaaf gebit!

bottom of page