top of page

Polijsten

Het polijsten van de tanden is een standaardprocedure tijdens de behandeling bij de mondhygiënist. Het draagt bij aan zowel de gezondheid als de esthetiek van het gebit. Heb je snel last van verkleuring van je gebit door bijvoorbeeld koffie, thee of roken? Dan kunnen we (tussentijds) het gebit polijsten.

AIRFLOW Cleanic Mondzorg Rijswijk Mondhygienist
AIRFLOW Prophylaxis Master Cleanic Mondzorg Rijswijk Mondhygienist

Airflow® Prophylaxis Master

Polijsten met een draaiende rubber cups en borstels behoord bij ons tot het verleden. Wij werken met de nieuwste technologie om het beste resultaat te krijgen. 

 

We polijsten met de Airflow® Prophylaxis Master van EMS. Dit zorgt voor een zachte en pijnloze polijstervaring, zelfs bij gevoelige tanden en tandvlees. Dit apparaat maakt gebruik van een combinatie van lucht, (warm) water en speciaal poeder om tandplak, beginnend tandsteen en andere vlekken van de tanden te verwijderen. Deze techniek maakt het mogelijk om boven- én onder het tandvlees te polijsten. Bovendien is het met deze techniek ook mogelijk om goed tussen de tanden en kiezen te polijsten voor het beste resultaat

 

Het polijsten met de Airflow® zorgt voor langdurige resultaten, waardoor je gebit langer schoon en fris blijft. Wil jij dit ook ervaren? Maak dan een afspraak met ons.

Vaak kan je dezelfde week nog terecht.

Wij zijn een GBT-gecertificeerde praktijk. Dit betekent dat we voldoen aan alle eisen die EMS stelt om gecertificeerd te zijn.

Cleanic Mondzorg Rijswijk Mondhygienist
bottom of page